Tignes - Val D'Isere
Vacanta ta cu andrenalina si plina de distractii!
de la 530

Schi Franta Tignes Val D'Isere

Sejur 7 zile cu transport si skipass inclus

 
Transport
Perioada luna martie
Oferta speciala
de la
550
530
pachet cu schipass inclus/pers.

Situată la o altitudine de 1550m-3450m, stațiunea Tignes, împreună cu Val d'Isere, formează domeniul schiabil (Espace) Killy, numită după Jean-Claude Killy, triplu câștigător al  Jocurilor Olimpice de la Grenoble  din anul 1968. Stațiunea este descrisă oficial ca fiind „Le plus bel espace de ski du monde“, care înseamnă "cea mai frumoasă zona de schi din lume", cuprinde trei munți și două văi.

Domeniul schiabil este generos, înglobează 300 km de pârtii, de la începători, până la niveluri avansate. 2 Ghetari,  un total de 156 de pârtii interminabile din care 23 pârtii verzi, 66 albastre, 40 rosii și 27 negre, excelent pregătite pentru orice nivel, oferă o varietate suficientă. Nenumărate pârtii off-piste, pârtii glaciare de pe Ghețarul Motte Grande, pante prin pădure și pârtii de renume, o atmosferă cosmopolită și relaxantă, atrag an de an o mulțime de schiori și pasionați de snowboard în cea mai frumoasa regiune de ski din lume!

 

Stațiunea Tignes este formată din 5 sate: Les Brevieres, Les Boisses, Le Lavachet, Le Lac and Val Claret (în ordinea altitudinii, pornind de la 1500m la 2100m). Satul are un puternic nucleu istoric al așezării, încă din secolul al XVI-lea și păstrează și astăzi farmecul său. De-a lungul anilor, locul a fost modernizat, dar și-a păstrat și istoria zonei.

Tignes oferă o incredibilă varietate de activități: patinaj, tanking, ski-joering, cățărări pe pereți din gheață, scutere pe zăpadă, bicicletă și auto pe gheață, paragliding, terenuri de tenis în interior, fitness centre, perete pentru cățărări, squash, piscină acoperită.

Pret standard: 550 EUR

Pret Early Booking - 530 EUR - valabil pana la 31 ian. 2021

 

Cazare 7 nopti in apartamente de 4 - 6 persoane

Transport autocar pe ruta Odorheiu Secuiesc - Tirgu Mures - Cluj Napoca - Basel - Tignes Val D'Iser si retur

Transportul bagajelor/ echipamentului de schi + transfer aeroport pentru cei care aleg extraoptiunea de zbor

Schipass 6 zile - Tignes Val D'Iser  - 300 km de partii

Taxa de statiune

Bilet avion ruta Cluj - Basel - Cluj  - aprox. 150 EUR / pers. 

Asigurare complexa de calatorie (storno si medicala - Covid inclus) - 86 RON / pers. 

- avans la înscriere: 200 Euro

 

 

Inscrie-te ACUM si prinde oferta de Early Booking!

Sunt de acord cu conditiile GDPR