Bálványos Resort

Relaxare și răsfăț într-un peisaj de vis

4
 
01.10-20.12.2021
Oferta speciala
de la
 
119
cameră/noapte

În mijlocul unei rezervații naturale, printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, Grand Santerra Spa din cadrul Balvanyos Resort este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.

Sunteți invitați să vă plimbați, să explorați pădurea din jurul spa-ului, să-i sorbiti fiecare sunet, să respirați adânc și conștient, și veți vedea cum fiecare celulă a întregului corp și a minții vă beneficia de o totală refacere. Lăsați-vă sufletul să zburde liber printre copacii deși, într-o fascinantă călătorie a vindecării !

Resursele naturale ale acestui pământ și tradiția locului sunt prețuite, au inspirat creatare si selecția de ritualuri spa ce rimează cu aerul pur pe un tărâm unde odată stăpân era vulcanul, cu verdele veșnic de azi, cu florile și cu miresmele locului.

 

 Perioada 01.10-24.12.2021

Cameră dublă standrad - 119 eur/noapte 

Cemeră dublă superior - 150 eur/noapte

Copiii pana la 6 ani impliniti, in camera cu parintii, fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun. 

Copii cu varsta intre 7-14 ani impliniti au gratuitate la cazare in camera cu parintii, fara pat suplimentar, iar micul dejun este 10 eur/copil/zi 

Tariful pentru pat suplimentar este de 25 eur/noapte, cu mic dejun inclus. 

Pentru copiii de peste 14 ani care ocupă loc în cameră se achită tarif integral. 

 

Revelion 2022 - Pachet 3 nopți

Perioada: 30.12. - 02.01.2022

Cameră dublă standard - 570 eur/pers.

Cemeră dublă superior - 630 eur/pers.

Programe incluse:

· Joi, 30 decembrie - cină Pomana Porcului cu vinotecă la restaurantele Forest și GastroLab

· Vineri, 31 decembrie - cină festivă de Revelion cu open bar și vinotecă, muzică live & DJ, foc de artificii și șampanie de Anul Nou

· Sâmbătă, 1 ianuarie - Brunch de Anul Nou - cină festivă de Anul Nou (Sf. Vasile) cu vinotecă, muzică live & DJ

Programe opționale gratuite (în timpul liber): · acces la circuitul termal din Grand Santerra Spa (în funcție de reglementările și restricțiile în vigoare) · acces la sală de fitness, biliard și tenis de masă · loc de joacă pentru copii · drumeții cu ghid la atracțiile turistice în imediată apropiere · vouchere pentru săniuș la Lacul Sfânta Ana (deplasarea se face cu mașină personală)

Copii până la 6 ani care stau în cameră cu părinții fără pat suplimentar beneficiază de gratuitate. Copii între 6-14 ani care stau în cameră cu părinții cu pat suplimentar plătesc 50% din tariful pachetului. Copii peste 14 ani se consideră adulți și plătesc tariful întreg. 

Cazare cu mic dejun si acces la centrul de Wellness al hotrelului, Grand Santerra Spa, cu piscine, saune baie cu aburi, camera salina si sala de fitness.

Parcare gratuită.

Oferta strandard:

Micul dejun pentru copiii având între 7 - 14 ani împliniți au gratuitate la cazare (în cameră cu părinții, fără pat suplimentar) - micul dejun este de 10 euro / copil / zi;

Tariful pentru serviciul „pat suplimentar” este de 25 euro / noapte cu mic dejun inclus;

 

Revelion 2022

Copii până la 6 ani care stau în cameră cu părinții fără pat suplimentar beneficiază de gratuitate. Copii între 6-14 ani care stau în cameră cu părinții cu pat suplimentar plătesc 50% din tariful pachetului. Copii peste 14 ani se consideră adulți și plătesc tariful întreg. 

Check-in-ul se efectuează după ora 16:00 iar check-out-ul cel târziu până la ora 12:00. 

Rezerva ACUM

You must agree to the conditions for processing your personal data.