Balvanyos Resort

Relaxare si rasfat intr-un peisaj de vis / Paste 2021

4
 
02.01-24.12.2021
Oferta speciala
de la
 
11384
camera/noapte

În mijlocul unei rezervații naturale, printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, Grand Santerra Spa din cadrul Balvanyos Resort este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.

Sunteți invitați să vă plimbați, să explorați pădurea din jurul spa-ului, să-i sorbiti fiecare sunet, să respirați adânc și conștient, și veți vedea cum fiecare celulă a întregului corp și a minții vă beneficia de o totală refacere. Lăsați-vă sufletul să zburde liber printre copacii deși, într-o fascinantă călătorie a vindecării !

Resursele naturale ale acestui pământ și tradiția locului sunt prețuite, au inspirat creatare si selecția de ritualuri spa ce rimează cu aerul pur pe un tărâm unde odată stăpân era vulcanul, cu verdele veșnic de azi, cu florile și cu miresmele locului.

 

Paste 2021

Pachet 3 nopti in camera dubla standrad - 1150 ron/pers.

Pachetul include: 3 nopti cazare cu mic dejun; acces 2 ore/zi la Grand Santerra Spa; acces la sala de fitness, biliard, tenis de masa; Sambata 1 Mai - program de vopsit oua cu metode traditionale, pe terasa Gastrolab; slujba privata de inviere in incinta resortului; Duminica 2 Mai - Brunch festiv de Paste; program pentru copii - cautarea cadourilor aduse de Iepuras in Adventure Park.

 

Perioada 02.01-24.12.2021

Camera dubla standrad - 560 ron/noapte 

Copiii pana la 6 ani impliniti, in camera cu parintii, fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun. 

Copii cu varsta intre 7-14 ani impliniti au gratuitate la cazare in camera cu parintii, fara pat suplimentar, iar micul dejun este 50 ron/copil/zi 

Tariful pentru pat suplimentar este de 125 ron/noapte, cu mic dejun inclus. 

 

Cazare cu mic dejun si acces la centrul de Wellness al hotrelului, Grand Santerra Spa, cu piscine, saune baie cu aburi, camera salina si sala de fitness.

Alte servicii. 

Rezerva ACUM

You must agree to the conditions for processing your personal data.