Oferta de vacanta Pensiunea Anca, Crisan

Sejur 4 zile/3 nopti in Delta Dunarii - de la 380 euro/2 pers.

Petrece un sejur de neuitat in Paradisul Pierdut al Deltei Dunarii, taram de o frumusete inegalabila. Descopera peisaje mirifice, locuri unice in lume, bucura-te de natura si aduna amintiri frumoase. Sejur si excursii cu barca si ghid intr-una dintre cele mai inedite locatii din Europa.

Ziua I

- Transferul oaspetilor de la Murighiol la Crisan, la pensiune, un traseu cu un peisaj suberb, cu colonii de pasari, nuferi. Durata transfer: aproximativ 2  ore .

- Pranz

 - Cina

 Seara va intampina cu voie buna si activitati diverse: muzica, dans, table, remy, sah, carti.

Ziua II       

- Mic dejun

 - Excursie la Mila 23  (ambarcatiuni de 5 -9  pers. cu ghid calificat). Veti naviga pe o salba de lacuri si canale, vizitarea  manastirii Stipoc (Schitul  SF.  Atanasie) un  mic  paradis  in  mijlocul  Deltei, vom face un  popas la o terasa  la  Mila  23, cu vizitarea   localitatii. Va veti bucura de un peisaj mirific, cu diverse specii de pasari (colonii  de  pelicani,  cormorani,  lebede)  nuferi  albi  si  galbeni. Durata excursiei este de aproximativ 4 - 6   ore.

- Pranz

- Cina   

Seara, distractia continua cu muzica, dans si alte activitati. 

  Ziua III     

 - Mic dejun 

 - Excursie la Padurea Letea (ambarcatiuni  5  -  9  pers . cu  ghid  calificat). Veti urma un traseu cu un  peisaj mirific, plimbare prin  Padure pana la dunele de nisip, lacul  Sarat, cai salbatici, plimbare si vizitarea localitatii Letea cu trasura (contra cost  20   lei pers., gratuit pentru copii sub 5 ani), un sat tipic lipovenesc. Durata excursie de aproximativ 4 -6  ore. 

Sau  la  alegere  o  excursie  prin  mai  multe  lacuri. 

   - Pranz

  - Cina

Ultima seara petreceti cu voie buna!

 Ziua IV  

  - Mic dejun      

  - Transferul oaspetilor de la Crisan la Murighiol

* Meniu variat format atat din produse locale pescaresti, dar si produse din carne de porc, vita, pasare.

Tarif extrasezon (01.04-01.07.2020 si 15.09-01.12.2020): 380 euro/2 pers.

Tarif sezon (01.07-15.09): 414 euro/2 pers.