Vacanta exotica in Mauritius!
Peisaje si plaje fabuloase, atmofera relaxanta, in
de la 1549

Sejur exotic in Mauritius!

Plaje cu nisip alb scaldate de marea turcoaz, apusuri viu colorate, relief fascinant cu munti si cascade, aroma de cafea si sporturi acvatice, le puteti experimenta pe toate in Mauritius!

3
 
Transportation
Period Sejururi Tailor-Made!
Oferta Speciala
de la
 
1550
pers/sejur

        Mauritius, insula bogata in frumuseti naturale, ofera activitati interesante pentru fiecare calator. Vizitati mai multe peisajele naturale unice ale insulei: Pamanturile cu 7 culori din Chamarel, Cheile Raului Negru, monumente ale Patrimoniului Mondial UNESCO.

        Pentru iubitorii sporturilor, exista o serie de terenuri de golf de clasa mondiala de care va puteți bucura, precum și o serie de sporturi nautice, cum ar fi pescuitul in adancime, scufundari, snorkelling si kite surfing pentru a numi doar cateva.

       Faceti drumetii prin pqdurea luxurianta sau explorati cu bicicleta satele și pietele din apropiere. Insula ofera o bogata istorie coloniala pentru a fi explorata cu o cultura locala fascinanta și o varietate de festivaluri religioase exotice și colorate. Sute de centre comerciale vand textile, bijuterii, zahar si conserve locale.

        Vizitati rezervatiile naturale unde puteti observa unele dintre speciile native pe cale de dispartție, atat în ocean, cat si pe uscat.

       Fiecare moment din Mauritius este o oportunitate de a descoperi ceva nou. Si nu in ultimul rand, bucurati-va de soare pe frumoasele plaje cu nisip alb, scaldate de marea de culoare turcoaz!

Tarissa Beach 3*

Dubla cu demipensiune  – de la 1549 euro/pers.

Dubla cu all inclusive  – de la 1695 euro/pers. 

 

Villas Caroline 3*

Dubla cu demipensiune  – de la 1625 euro/pers.

Dubla cu pensiune completa  – de la 1745 euro/pers. 

               

Coine de Mire Attitude 3*

Dubla cu demipensiune  – de la 1660 euro/pers.

Dubla cu all inclusive  – de la 1890 euro/pers.

 

Sunrise Attitude 4*

Dubla cu demipensiune  – de la 1660 euro/pers.

Dubla cu all inclusive – de la 1890 euro/pers.

 

Riu Creole 4*

Dubla cu all inclusive – de la 1720 euro/pers.

 

Mauricia Beachcomber Resort 4*

dubla cu demipensiune – de la 1885 euro/pers.

- Bilet de avion Cluj-Napoca/Bucuresti - Mauritius si retur 

 - Bagaj de cala

 - Taxe de aeroport

 - 7 nopti cazare in camera dubla cu regimul de masa specificat

 - Transfer hotel-aeroport-hotel

Asigurare medicala si storno

Test PCR - in cazul in care este solicitat de autoritati

​Conditii de intrare si regim de sedere

Cetaţtnii romani pot intra pe teritoriul acestei tari, fara viza, pentru o perioadă de 90 de zile intr-un interval de 6 luni.

Cu toate acestea, va recomandam ca, inaintea calatoriei, sa solicitati informatii suplimentare asupra conditiilor de intrare in Mauritius la ambasada acestui stat la Paris (date de contact: adresa 127 Rue de Tocqueville 75017, telefoane: local 0142273019 internaţional 0033142273019, e-mail paris@amb-maurice.fr.

STARE DE URGENȚA: NU

RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:

  • Cetatenii straini care călătoresc in Mauritius pana la data de 30 septembrie 2021 si prezinta dovada vaccinarii vor fi testati la sosire (test tip PCR). Pasagerii au obligatia de a ramane an statiunea turistica unde sunt cazati în vederea testării in ziua a 7-a și a 14-a de la sosire. Va fi permisa deplasarea fara restrictii pe teritoriul tarii in baza rezultatelor negative ale testelor PCR.
  • Cetatenii straini care calatoresc in Mauritius incepând cu data de 10 octombrie 2021 si prezinta dovada vaccinarii si a unui test PCR negativ efectuat cu 72 ore inaintea sosirii, vor putea intra in tara fara restrictii de deplasare si obligativitatea testarii suplimentare.
  • Turistii nevaccinati au acces în Mauritius incepand cu data de 10 octombrie si trebuie sa prezinte un test PCR negativ.    

 

RECOMANDARI PENTRU CETATENII ROMANI CARE EFECTUEAZA DEPLASARI CATRE / DINSPRE ROMANIA:

  • Pentru orice informatii suplimentare, cetatenii romani sunt rugati sa contacteze Ambasada Romaniei la Pretoria

* Conditiile de calatorie se pot modifica! Pentru informatii actuale va rugam consultati: https://www.mae.ro/ 

Nu rata oferta noastra speciala!