ARSENAL PARK este un complex de vacanta cu 3 stele pe epoleti, cel mai intins din Romania si unul din putinele obiective cu tema militara din Europa.
ARSENAL PARK a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie s-a pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma, dar s-a inlocuit instructia cu distractia: fara plantoane, fara trezire cu trompetist, fara taras pe coate, doar program de voie.
Complexul este situat la marginea orasului Orastie, pe terenul fostei fabrici de armament transformate intr-un parc tematic avand un singur scop: distractia ! Aici toata familia se va delecta cu sute de posibilitati de distractie ! Aquapark, sarituri cu coarda de la 40m, titoliana de 600 m, aventura park, tir cu arcul, plimbare cu masinutele de golf, teren de tenis, skate park, muzeu miltar.....etc

Include mic dejun si cina meniu fix, 7 atractii la alegere dintre aventura park trasee, tiroliana, powerfan, tir cu arcul, tir cu arme airsoft, escalada, bicicleta 2 ore.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Sejur 7 nopti demipensiune - ARSENAL PARK, Orastie, Romania

Verifica tarife si disponibilitate