GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO, Playa de Arena Gorda descarca pdf

Punta Cana, Dominican Republic
de la
EUR 4426 00 EUR
 
Localizare: proprietatea este la 7,7 km de Playa Bavaro si la 11,2 km de Aeroportul International din Punta Cana.
Descriere: situat pe plaja din Playa de Arena Gorda. Complexul este la 10,5 km de clubul de golf La Cana, la 11,5 km de lagunele cu apa dulce si la 6,5 km de centrul orasului Punta Cana. Parcul NaCional de Est se afla la 47 de minute de mers cu maCina.
Facilitati hotel: complexul all inclusive Grand Bahia Principe Punta Cana pune la dispozitie o piscina in aer liber, un restaurant si acces la internet WiFi. Turistii complexului au la dispozitie un teren de tenis, centru de fitness, biciclete.
Proprietatea pune la dispoziCie magazine, un parc acvatic si sporturi nautice, inclusiv windsurfing. Restaurantul Orquidea ofer un bufet cu tematica internationala, fiind deschis pentru mic dejun, pranz si cina.
Dotari camere: toate camerele complexului Grand Bahia Principe Punta Cana au balcon/terasa. De asemenea, acestea includ zona de relaxare cu o canapea, TV prin satelit.
https://www.bahia-principe.com/en/resorts-in-dominican-republic/resort-punta-cana/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Asigurare medicala si asigurare storno; Transport Avion Otopeni - Punta Cana 2021 Bucuresti - Punta Cana; Taxele de aeroport; Transport Avion Punta Cana - Otopeni 2021 Punta Cana - Bucuresti

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Junior Suite Superior
1 x 2 adulti
Masa
All Inclusive
Perioada
30.12.2020 - 08.01.2021
Disponibilitate
disponibil
Pret
4 426.00EUR
9 nopti